Thursday, January 5, 2012

Cara untuk meningkatkan pendapatan di Churp Churp

Korang..
Korang da bukak akaun Churp Churp?
Kalau belum bukak, meh bukak dulu kat SINI


Dont worry.. Tak payah kene bayar.. Free jee..
Macam korang daftar nuffnang, says.my..
Tu semua free kan..
Benda free siapa tak nak rugila..
Nak-nak ia boleh mendatangkan keuntungan..
Tak percaya?
Tengok SINI dulu dan jangan lupa SINI


Bila dah bukak akaun tu, anda sudah bergelar chupers..
Comel je chupers tu kan.. Hehe
Bila dah bergelar chupers , jom kita tolong sesame chupers
Tolong-menolong amalan mulia kan..
Hehe..


Korang pernah dengar blogger namanya Ku Azhar?
Ha, beliau da join Churp Churp ni and dapat income sehingga RM 400+..
Korang tak nak jadi macam tu ke? Huhu
Duit masuk macam tu je..
Rajin lagi boleh capai RM 1000+ kot..


Selain rajin, korang kene banyak sabar kot..
Kadang-kadang earning lambat masuk tu, kene la sabar..
Jangan tak pasal-pasal merajuk dengan Churp-churp nih


Okela, tu je kot setakat nih..
Sebelum korang out, tolong aku kejap..



Klik link kat bawah ni ea :



We love Churp Churp
Hehe


1 comment:

aimie amalina said...

weee
semoga berjaya kawan :))

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK