Wednesday, December 14, 2011

Untunglaa





Untungla 
boleh duduk 24/7 jam depan lappy


Untungla
banyak idea mencurah-curah bagai coklat fountain turun menyembah bumi


Untungla
entry boleh publish setiap 1 minit 1 jam 


Untungla
berdoyon yang komen kat entry hang
nak-nak kau kutuk geng k-pop kan



Untungla
setiap hari boleh keluar status FB macam-macam


Untungla
orang ramai giler LIKE status korang yang macam-macam tu


Untungla 
ramai yang buzz korang if nampak korang nyalakan butang hijau


Untungla
kau orang hottt pofular gitu



Untungla 
aku kering idea nak update blog



^o^


Untungla
kalau korang boleh tolong aku klik kat bawah nih




p/s : Hope korangg boleh tolong aku mempercepatkan niat di hati..untungla ada kawankawan macam korang..LOVE~






2 comments:

Daddylicious said...

hehe untung sangat ni...

gucciano thunder said...

Nice blog niy..Banyakkan entri baru.!

Entri terbaru saya;
http://helmysyamza.blogspot.com/2011/12/dr-chua-soi-lekpenghina-islam-siri.html#more

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK