Monday, June 6, 2011

English Language Assessment


060611
tak de yang special pon pasal tarikh tuh
life kat umah ni , macam biasa la
makan tido makan tido
novel plus tv
itu pon kalo ada cerita best
kalo tak , blogwalking , itu pon kalo tenet tak semput


hari ni gatal tangan usha email
ne tau ada kerja sesuai kat jobstreet kan
log in jobstreet pi la kat English Language Assessment
lame kot aku x berhadapan dgn grammar semua benda alah tuh
haha
jadi kekok aku
aishhh


so, ni la resultnye..
sengal je..



huhu
bab comprehension tu aku malas nak baca
ayat panjang
so aku tembak je


4 comments:

Mama Kembar 3 said...

eh okeh laa tu, not bad wat ;-)

Iznie said...

macam best practice english kat situ...nak try gak la... :)

thnks...

btw, follow kamu sis...salam ukhuwah... :)

cik violet said...

mama kembar ; ok ke ? mcm teruk je..hehe..btw..thanx ;)

cik violet said...

iznie ; aahh..cube2 je td..mcm best tu y wat smpi abis..try la :)

thanx follow ;p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK