Friday, February 12, 2010

ombak menyeru namaku-sabar wahai ombak-

menghitung hari detik demi detik
cik violet,
menghitung hari apakah?

of kosla menghitung hari nak cuti xkan menunggu hari naik pelamin...
oho...tang tu lama lagi na...
hehe...

wah..sikit lagi masa tiba nya cuti midsem sekali harung dengan tahun baru cina aka chinese new year...

jeng jeng jeng...
di saat kaum cina sibuk menguruskan perayaan mereka..
aku pon mesti la wajib sibuk menguruskan percutianku..
walaupun kerja melambak-lambak setinggi gunung everest, exam pula beratur menunggu giliran, perjalanan cuti mesti diisi dengan sepenuhnya...

ha...cuti kali nih...
ada satu tempat ingin ku tuju...
tempat tu aku pilih untuk melarikan diri dari rumah...
shhhh...
jangan gtau sape2 ea aku nak lari nih...

aish...
xsabar rasa nak lari nih....
nak dapatkan ketenangan jiwa, fizikal dan mental...
sambil tu mau gi bertapa kat tempat yang sunyi sepi sambil mendengar deruan ombak...
owh ombak...
sabar menanti kehadiranku...
akan ku pergi mendekatimu..
untuk menghabiskan masa bersamamu...

ombak di mana...
jeng jeng jeng....
RAHSIA....
hehe...

hope percutian kali ini dapat mengurangkan kusut di dada. sEmOgA.




nota kaki : aku ini wanita biasa bisa sakit kerana THESIS...

5 comments:

deus X machina said...

gong xi fa cai
erk888

Ashiya Mizuki said...

MAU IKUT GK....
besh kn pat betapa kt pntai smbil dngar deruan ombak, kicauan burung, pokok nyor y melambai3...haha...

Hezesuze said...

kalo ang g pulau pangkor calling2 ler akak yea...muhahaha

slamat bercuti yea.... :D

violet VC said...

deus : gong xi gong xi ni..hehe

cik ashiya : tau xpe...sangat sonok...da lame xhirup udara pntai...sambil mdgr deruan ombak y menengkn....sambil termenung di atas btu...ecece...hahahah....
wah..cik ashiya...sambil pokok melambai2 ea...=p

violet VC said...

kak heze : nape? akak dok pulau pangkor ke? ish lau btoi...ley la akak blnje sy ek...hehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK