Thursday, July 7, 2011

JAWATAN KOSONG DI MRSM

Salam pagi khamis..
Rindu nak taip..
Lame tak jengah..
Sebab ada prob besau..
Huhu..


Abaikan my prob..
Now nih memangla cuti kan..
Bila cuti banyak la jugak masa..
Tapi masa tu lebih kepada yang lagha je..
Ntah bila nak insaf..
Ntah bila proposal nak gerak..
Dok godek2 & baca literature review je...
Harap sangat thesis aku ni bole siap sem depan..
Means aku kene viva before bulan Feb..
Kalau tak da masuk next sem kene bayar yuran lain..
Owh tidakkk..
Yuran bukan murah..
Mahal kot..
Huhu..


Actually bukan lah nak citer pasal thesis sume nih
Nak cite aku ni suka tol tengok iklan jawatan kosong..
Tak kira apa la..
Haha..
Teringin nak buat part time..
Tapi aku takut tak boleh nak fokus kat hal yang lebih penting..
So, apa yang aku boleh buat..
Just tengok je details kat jawatan kosong tuh..

Ha, macam ni..
Siapa yang tengah dok kat MELAKA..
Kat ALOR GAJAH..
Rumah dekat dengan MRSM ALOR GAJAH??

Jomla kita berbakti jadi guru sambilan d MRSM tu..
Aku tak bole la nak join kan..
Sebabnya, da ad sebab kat atas..
Dan aku bukan orang MELAKA..
So, siapa yang berminat boleh ke laman web nih.. oh.jobinfo
Yang penting sekali due date 11/07/2011 ea kawan2..
Don't miss it..

Good Luck !!! ;)





p/s ; rindu terendak. rindu orang2 terendak. rindu monyet2 terendak. rindu koop terendak. rindu semua.



. 

[time ansara terendak 25 tahun, aku tak dapat join]
[sorry]
[-_-]


2 comments:

cik Dil said...

asal la mrsm depan umah ni, xde keje kosong..=.=

rinduu mrsm kite jgk..mrsm Kuala trgganu..^^

cik violet said...

wahh..mrsm dpn umah je ke..hehe

try la dkt mlake tu ;p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK