Friday, August 20, 2010

puasa sepuluh


entry hari jumaat..
sudah tiba Ramadhan ke 10..
bermakna sudah hampir 10 hari kita menahan diri daripada makan, minum di siang hari..
dan Alhamdulillah, hampir cukup 10 hari lengkap aku berpuasa..

bulan Ramadhan ku dipenuhi dengan tugasan2 yang kian berlambaknya..
hampir termuntah hijau sudah..

untuk 1 subjek, ada sampai 2,3 tugasan..
nasib berkumpulan..

sebelum raya, 2 exam menanti...
ekologi+ekonomi..

untuk subjek ekonomi, ada 2 senior yang repeat..
mudah2an untuk sem akan datang aku tidak akan berjumpa junior dalam kelas ekonomi..
huhu..

ekonomi, 1 subjek yang sangat baru untuk budak sains macam aku..
susah mulanya nak tangkap apa sebenarnya asas ekonomi nih..
tapi, Alhamdulillah..masuk minggu ke 6 ni, rasanya sudah dapat tangkap bait-bait mahupun istilah ekonomi yang digunakan..

oke, nak chow dulu..
ada date dengan asiment..:)


suara bisik-bisik : kadang tuh rasa nak quit master..tapi......


3 comments:

r-mean said...

alhamdulillah..dah nak habis fasa pertama..masuk fasa ke-2 plak..

Ashiya Mizuki said...

mudahan dapat teruskan puasa di bulan ramadhan ni..

lagi satu exam..etika jgn luper yer...
huhu..

tujuh rainbow said...

alhamdulillah tak sedar kan kejap je puase ,,, umm doakan sye puase penuh heh ..penat mengganti dah =.= ..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK