Saturday, March 14, 2009

tag dari nurul untuk dayana, nazirah, atun, hanis zalikha dan izzah

ha..kene tag kali kedua..kali ni dapat tag dari nurul fatiehah, adik manis yang sekarang berada di universiti malaysia pahang...

1. Anda rasa anda hot?
-iyea..sentiasa rasa hot...=p



2. Upload gambar kegemaran anda.




3. Kenapa anda suka gambar ini?
-kerana tanpa mereka siapalah saya....



4. Bila kali terakhir kamu makan pizza?
-last makan dengan mak sekali dengan 3 orang adik sepupu..xingat bile tapi y pasti masa tu
makan dekat jusco bukit tinggi klang (peh, dah la perut tengah berkeroncong nih, adeh, lapar
sungguh nih...siapa la yang boleh belanja pizza time ni...)


5. Lagu terakhir kamu dengar?
-lagu winter sonata versi instrumen violin...
*layan jiwang jap...maklumlah hati tengah berduka lara...*


6. Apa yang anda buat sekarang selain dari menyelesaikan tag ni?
-main pet society kat facebook...siapa yang ada facebook, sila lah add ea...siapa yang belum
ada facebook tuh sila lah buat kerana facebook lebih menarik dari friendster dan seangkatan
dengan nya...


7. Selain nama kamu sendiri, apakah lagi nama yang kamu suka orang panggil kamu?
-along..
-kak long...nampak matured..hahaha...


8. Tag lagi lima orang.
-ramainya 5....
-dayana amira
-nazirah
-atun
-hanis zalikha (nak ke dia buat tag nih? hoho)
-izzah zayana

9. Siapa orang nombor satu?
-sahabat masa kat terendak..selalu mintak after shower mase kat dorm dulu...=p


10. Orang nombor tiga ada hubungan dengan siapa?
-orang no 3 ni banyak sangat skandal dia...=p


11. Katakan sesuatu berkenaan org nombor
1)minat sangat kat manchester united...
2)orangnya mai dari utara na...
3)suka kat bunkface...tol x atun?
4)model malaysia...aku tau pon dari blog ke blog..hoho
5)bakal lawyer...



12. Bagaimana pula dengan orang nombot empat?
-sangat kreatif dalam menulis blog...bacalah blog hanis zalikha...

13. Siapakah orang nombor dua?
-sahabat yang duduk sebelah dalam dewan kuliah...


4 comments:

Da' daffodil D said...

hahaha...farhah!after shower!!!ngeee..sayang ko..yes2..ak ske MU..t ak tagged ko ek.. muahx!

violet said...

hehe...
mcm2 kenangan di terendak ek...
hepy+sedih...
hahaha....

da tau sangat ko ni fan gler MU...
same ngan dwen n adik aku akmal...
aku y xminat ni pon da jadi minat...
haha...
tp minat ala kadar je bukan cam korang, fanatik habis...
hehe..

naz_irah said...

amboi2 cik paah nie xhabes2 dpt tag no..
cek malas la nak layan tag nie..sowii na..
mana tau tibe2 rajin akn di post ke blogku huhuhu

violet said...

tau xpe..
da org kasi...
kte perlu buat kak naz..
kak naz??
hahaha...

wat je la naz y wedding 2....
permintaan ni...=)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK