Tuesday, February 3, 2009

aduhai

aiiiii,,,pagi2 lagi aku da kene saman.
sebab ape aku kene saman??
sebabnye aku xbawak kad matrix da..
adui aiii melayang la RM sep0lo.
xpenah2 kene saman kan.
mm,,b4 ni xde la stret sangat sampai kene saman.
apo la ukm ni.
nak amek duit student je.
ish3...
pape p0n jangan lupe bayau saman b4 9hb ea cik farhah....
sebab ape aki xsuke bwk kad matrix??
sebabnye gamba kat atas ni xde iras aku p0n.
h0h0...=p

4 comments:

naz_irah said...

laa...cian cik paah ni hehehe
xpsal2 kena bg duit kat ukm..
len kali pkai no w/p buka kat kad tu xsama..ye ke xsama???
;)

Da' daffodil D said...

sejibik pe muke ko..heeee ;p
ok la rm 10 je..utm rm25 tau!!kijamban tul!hahahahah

violet said...

to naz : tau xpe,,,asal ar poyo sangat pak guard ni nak samn2 owg ek,,,=p

violet said...

to daffodil : sejibik ape,,jauh beda dgn muka ku y sebenar,,,=p aku p0n sebenanye xtau kene baya bp men taram je,,,haha,,,mhl gler utm,,,cekik darah pe,,

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK