Sunday, April 24, 2011

"orang tua" yang annoying...yerkkk..

Tension aku dengan sorang "orang tua"..Ko hengat semua kene ikut cakap ko..Ko hengat ko hebat sangat nak menyuruh-nyuruh..Beb..Same-same la..Kerja berkumpulan kan..Ko tau tak ktorang kene pulun banyak report lagi..Ko "orang tua" 1 report je boleh la..Ni nak over gila babeng sampai nak push ktorang tkeluar anak tengkorak ke hape....Apa yang ktorang mampu siapkan tu terima je la weyhhh..Nak buat report tebal bagai macam hantar thesis, apa kejadahnye..!! Report ringkas dan padat sudahla..Perangai ko tu aku tak boleh terima ar..Kesian anak-anak ko..Kalo la anak-anak ko satu hari kene macam ktorang..Mesti ko tahu betapa meluatnya aku n kawan-kawan menyampah dengan perangai ko..Dasar hipokrit..Dari awal ko masuk pon, arghh..geli geliman aku nak pikir ar..Dasar suka push orang..Ko diktaktor ke hapa..Jangan hengat ko pegawai ko ada kuasa..Kita same-same belajar, tinggalkan jawatan ko sebagai pegawai tuh..Tak ke mane la weyhhhhh..

Lagi satu aku tak suka bila ko stat bersuara..Yaksss..Mula-mula boleh ar terima sebab belom tertojol lagi perangai sebenar ko..Lame-lame aku da malas nak dengar..Rela pekak kan telinga dari dengar suara ko tuh..Mujur lah tak lama lagi tak de nak berhadapan dengan ko.. Errrrrrrrrr....Gila annoying orang macam nih!!..

4 comments:

mary ann ;) said...

org ada macam2 ragam..org yg macam tu dah byk kali dah sy jumpa..

susah kan cooperate ngn org yg mcm nie? ;)

sabar yer

cik violet said...

@mary ann : memg sush sgt..ikut kepala..geramm..

da banyak saba da..huhu

Ashiya Mizuki said...

violet, sabar yer...tensen tuh da jdik kenangan jugk tuk kite..preparation tuk kite ble dakeluar t...

cik violet said...

@ashiya ; tau xpe..tu kenangan kategori ap la ek..

hoho..

saba je la...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK